Branza Grecia | Branza Feta Epirus, vid 200gr.

Branza Feta Epirus, vid 200gr.
200gr.
pachet vidat

Recomanda unui prieten
PRET: 13.75 lei
Gramaj: 200gr.

Feta Epiros, cu savoarea sa desavarsita, detine un rol important in meniul zilnic. Acest produs de o calitate excelenta, este bogat in substante nutritive si este distins prin gustul sau caracteristic delicat.

Feta Epiros este o branza traditionala greceasca, produsa in una din cele mai moderne fabrici din Europa, in conditii de igiena si la inalte standarde de calitate. Poate fi consumata ca atare, ca o gustare sau cu salata traditionala greceasca dand felului de mancare un gust unic.

Feta este cea mai cunoscută și cea mai consumată brânză grecească în zilele noastre.

Feta EPIROS  este bogata în ingrediente nutritive și se remarcă prin aroma sa caracteristică. Albă și aromată, poate fi consumată pe cont propriu cu o bucată de pâine și un strop de ulei de măsline, într-o salată grecească, într-o varietate de rețete sau pur și simplu însoțește mai multe feluri de mâncare.

Caracteristicile sale neschimbate, cum ar fi aroma discretă a laptelui și textura compactă și gustul proaspăt al brânzei, conferă Feta EPIROS personalitatea sa unică.

Din 2007 a câștigat în total cincisprezece (15) premii și distincții în mai multe concursuri și festivaluri europene, ceea ce înseamnă că este cea mai premiată brânză feta din lume!

VA MAI RECOMANDAM...